Waar kunnen we je bij helpen?

Door volop in gesprek te gaan met jou en je doelgroep proberen we door de ogen van jouw doelgroep naar je product of dienst te kijken. Is het logisch hoe je website is opgebouwd? Waarom zou je doelgroep je gaan volgen op social media, klikken op die ene advertentie of zich inschrijven op de nieuwsbrief? 

Analyse

Het heeft weinig zin om als een kip zonder kop je website en social media kanalen halsoverkop te gooien. Het Marketingapparaat kan je helpen door het uitvoeren van een grondige analyse van je website en social media- en e-mailcampagnes zodat er een gezond fundament voor vervolgstappen kan worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan het opstellen van de juiste buyer persona(s) en de bijbehorende customer journey.

Website & Landing pages

Heb je nog geen website of is deze gedateerd en toe aan vervanging? Staat je (nieuwe) dienst of product te ver af van je huidige website? In samenspraak met jou en je doelgroep kunnen wij je websitebezoekers van een site op maat voorzien zodat ze altijd in een handomdraai de informatie vinden die ze zoeken en jij weer in contact bent met je doelgroep. De indeling van de site laten we aansluiten bij de eerder vastgestelde buyer persona(s) en customer journey met de juiste Call To Actions.

instagram
Facebook copy
YouTube copy
mailchimp
GoogleAdsicon2

Campagnes

Wanneer de website staat is het fundament gelegd. Nu is het tijd voor een boost in websitebezoekers. Aan de hand van de verschillende fases die je buyer persona(s) doorloopt creëren we diverse posts en advertenties via relevante kanalen zodat de juiste doelgroep, de juiste boodschap op het juiste moment te zien krijgt. Naast dat dit goed is voor de traffic naar je website, zorgt het er eveneens voor dat je op je social media een trouwe following krijgt.

Contentcreatie

Wat plaats ik op social media? Hoe houd ik mn website actueel en hoe zorg ik dat mijn websitebezoekers terugkeren en mijn merk top-of-mind blijft? Met je gewenste doelgroep in gedachten kunnen wij helpen content voor diverse kanalen te ontwikkelen. Door nauwlettend de resultaten te blijven monitoren bepalen we welke rol er hierin is weggelegd voor tekst, fotografie en video. 

Evaluatie en doorontwikkeling

Er zijn gigantisch veel factoren die van invloed zijn op het succes van de marketinginspanningen en daarmee uiteindelijk de resultaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interne factoren als personeel, pand, product of dienst maar ook bijvoorbeeld aan externe factoren zoals media, publieke opinie of bijvoorbeeld weersomstandigheden. 

 

Het is daarom belangrijk om constant resultaten te monitoren, hypotheses te toetsen en beleid en strategie te optimaliseren. Wij kunnen je hierbij de handvaten geven met de relevante informatie waarop gestuurd kan worden. 

Contact

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.