No-nonsense Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zelf doen of uitbesteden?

Marketing: voor de een is het een tijdrovend en ongrijpbaar onderdeel van ondernemen, voor de ander een fascinerend vakgebied. Sommigen zoeken daarbij hun heil in marketing via social media campagnes en influencers, anderen juist via advertenties in print en huis-aan-huis campagnes. Veel bedrijven beginnen aan hun marketinginspanningen en verliezen halverwege hun doelgroep uit het oog. Het kan daarom een goed idee zijn om je marketingbeleid uit te besteden.

Wij geloven erin dat je te allen tijde moet beginnen met het “waarom” en je je doelgroep centraal moet stellen. Je marketingbeleid floreert pas echt wanneer de schakels van in- en outbound marketing als een geoliede machine draaien. Wanneer je potentiële klant de juiste boodschap op het juiste moment ontvangt, in wat voor stadium de potentiële klant zich ook bevindt. 

Wanneer kiezen voor het Marketingapparaat?

Wij zijn niet de meest geavanceerde webontwikkelaars en zijn geen vormgevers pur sang. We kunnen goed in beeld denken maar zijn van huis uit geen vormgevers. Hiervoor verwijzen we je, afhankelijk van je situatie, graag door naar een geschikte partij die je hier veel beter bij kunt helpen dan wij. Wij hebben een breed netwerk dat we graag voor je inzetten om tot het beste resultaat te komen.

 

Ben je echter op zoek naar een bureau met goede kennis van zowel on- als offline marketing; dat altijd nieuwsgierig is naar nieuwe (digitale-) ontwikkelingen; die niet claimt de waarheid in pacht te hebben maar door met jou en je doelgroep in gesprek te gaan je resultaten gezamenlijk tot het uiterste te drijven; dat zich inleeft in jouw doelgroep en hier nieuwsgierig naar is; dat zeer competitief is en samen met jou de koppositie wil bereiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

Dit kunnen we campagnematig voor je oppakken, maar je kunt ook de gehele marketingmix aan ons overlaten zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wel zo fijn!

Contact

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.